Сви јој се веома обрадујемо са првим хладним данима, када и у нашем селу креће свињокољ.Веома укусна и својим мирисом веома примамљива, испржена по старом бабином рецепту, увек се може јести.Све што нам је потребно је прави однос свињског меса и масноће, со, бибер, млевена љута паприка, и наравно прави домаћи бели лук, без кога ова кобасица не би била то што јесте.
Након што се зачини добро измешају са месом у фицлама, месо остављамо у хладњачи наредних седам дана, где га свакодневно мешамо.То ће помоћи да месо упије све зачине како треба пре него што оде на димљење.Након тога месо мељемо и пунимо, па на димљење.
Тајну тачног рецепта одајемо само ако нас посетите на једном од наших свињокоља, или будете наши гости на нашем имању.
Ja godinama uzimam proizvode od Branka i prezadovoljna sam.
Hvala Sonja na poverenju.
Kolika je cena kobasica i svinjskog mesa